YouTube става все по-предпочитана платформа сред младите хора. В нея

...
YouTube става все по-предпочитана платформа сред младите хора. В нея
Коментари Харесай

10 български YouTube канала, които си заслужават

YouTube става все по-предпочитана платформа измежду младежите. В нея можем да открием изявленията, музика, късометражни филми, подкасти, влогове, видеоуроци и още доста други. Изобилието е в действителност огромно, а от известно време не липсва и много качествено наличие.

Българските канали надалеч не остават по-назад. Напоследък се появяват доста нови или се затвърждават остарели такива, които ни печелят или с комизъм, или с увлекателно развити клипове на по-сериозна тема.

Тук са събрани 10 български канала обхващащи разнообразни възрастови групи, тематики и тип наличие, които си заслужават гледането.

1. Chefo

Чефо или Стефан Попов е артист, кореспондент, а от 2019 и ютюбър. Чрез клиповете му можем да се разходим до Ибиса, Дубай, Занзибар или Исландия. Между разходките, с помощта на афинитета му да приказва постоянно за връзките мъже-жени, имаме опцията да чуем една по-различна позиция, над която сигурно може да се разсъждава и извлече изгода.

Един от по-големите му планове е „ Налей ум “, в който феновете имаха опция в действително време да „ наливат ум “ на гостите, измежду които бяха Китодар Тодоров, Лъчо от СкандаУ, РДМК, Сантра, Александра Петканова и още други.

2. КаналЪъъ

КаналЪъът предизвика любознание с поредицата си „ На този ден “, в която Ралица Константинова, Асен Кукушев (РДМК), Антоан Стефанов, Лъчезар Евтимов (СкандаУ) и други, описват завладяващи обстоятелства, които са се случили на този ден. Имат мощно подарък слово и умеят да увличат аудиторията си, като я накарат да не помни да гледа часовника.

Имат и предаване „ Zoo-зона “, в което можем да се срещнем с разнообразни домашни любимци като таралеж, чинчила и “полу-вълк ”, както и с техните стопани, които е евентуално да познаваме към този момент от екрана.

Производен е каналът “КаналЪъъ Live ”, в който се намират клиповете от Live stream-овете, където се крие и едно от огромните им очарования – Маг Асен, който гледа на карти черен Петър.

3. Пощенска кутия за приказки

Пощенска кутия за приказки е книжовен план, който ни среща с нови писатели или затвърждава любовта ни към нетолкова новите такива. За всяко събитие се избират към 10 творби, които се четат от известни персони като музиканти, артисти, писатели.

В канала са качени фрагменти от техни четения и можете да се насладите на прелестни разкази, неповторимо пресъздадени от обичана известна персона. Както стана ясно към този момент, планът дава опция да се срещнем с нови създатели и техните творби, което в никакъв случай не е минус. А и не е изключено да откриете новия си обичан създател там, кой знае?

4. Pavel Kolev & Icaka

Със сигурност множеството от вас са чували за тях. В наличието им определяща роля заемат клиповете вид къси развлекателни истории, които с времето стават все по-увличащи. Пример за такива са: „ Нищо общо “; „ Финални надписи “ ; „ Главна роля “. По-късно основават уеб сериала „ В търсене на популярност “, който съумява да предизвика огромен интерес, заради приятния си сюжет и качествената направа.

Ако се върнем малко обратно във времето, ще надникнем и в различен техен важен план – „ Шоуто на играчите “, в който можем да забележим като посетители: Диона, Михаела Маринова, Александър Сано и още други. Определено може да се каже, че Павел и Христо са от по-позитивната част на платформата.

5. Lyubomir Zhechev

След като обърнахме внимание на позитивната част досега, е време да надникнем и от другата страна, при индивида, чийто мърч е с благозвучното название “Hater ”. Шегата настрани, въпреки и да съществуват консуматори, които да са на това мнение по адрес на Жечев, той несъмнено съумява да ни заинтригува с изобличаването на някои забавни обстоятелства по отношение на разнообразни изключително (не)коректни персони. Знае какво да каже и то е постоянно на място. Както споделят в някои от мненията: „ По-лошо е да те проверява Любо, в сравнение с полицията. “

6. Tsvetoslav Tsonev

Цветослав Цонев, по-известен като Цуро, е необятно прочут с хумористичното си наличие, около което разисква и разнообразни настоящи въпроси. При него можем да забележим както скечове, по този начин и малко по-сериозни клипове напоследък, само че още веднъж с ясна нотка автентичен комизъм, което и е чарът му. За каквото и да приказва – дали за шофиране, книги, или за университет – постоянно посланието му е тъкмо, малко и ясно, и наложително демонстрира обстановката от смешната и страна. Затова и толкоз го обичаме.

7. Chris Zahariev

Крис е същинско ентусиазъм за младежите, а и освен. Създава дружно с другари поредицата „ Да се изгубиш преднамерено “, която в следствие се трансформира и във филм, който обезпечено си заслужава да се гледа. Става въпрос за няколко млади момчета, които се губят преднамерено из България и ни демонстрират разнообразни красиви кътчета и приключенията си до момента в който стигнат до там.

По-късно във времето качва мини продължение – „ Да се изгубиш преднамерено – Африка “. Режисьор и сценарист е на късометражният филм „ Див чесън “, който споделя за нарушител и баба, чиито пътища се пресичат и това се оказва значим миг и в живота на двамата. За Крис можем да си приказваме дълго, само че е по-добре напряко да видите защо става въпрос.

8. Polly Nedkova

Поредицата и свръхчовеци обгръща най-различни персони като Пабло Пикасо, Салвадор Дали, Фрида Кало, Илон Мъск, Карл Юнг и още доста други. В нея със заразяващия си възторг ни разказва животите и делата на разнообразни хора, които имат мощно значими достижения. Междувременно Поли ни разхожда из необятния свят на актьорите и ни кара да се влюбим в него. Споделя за работата си като актриса, другите инциденти в нея и не на последно място – опита си в НАТФИЗ.

В умозаключение – в случай че не сте се влюбили в театъра и актьорското майсторство, запознаете ли се с творчеството на Поли, неизбежно ще го извършите!

9. КиноФен

От името се подразбира каква е тематиката на канала. Ако търсите добре структурирано ревю на филм – това са хората. А и изборът от ревюта несъмнено не е дребен. Друга мощна част от канала, въпреки и да не е обвързвана толкоз с филмовото изкуство, е поредицата „ Таткови смешки “, в които вършат разнообразни провокации, до момента в който си описват смешки. А те прекомерно постоянно са брутално смешни. Момчетата разведряват ситуацията за минути.

10. Комеди Клуб Подкаст

Подкастът е идеална компания, когато имаш нещо за извършване и искаш да разнообразиш от обичания плейлист с песни. Много прелестен за слушане, дава готино въодушевление до момента в който пътуваш, работиш, или пък вършиш задачки у дома. Екипът на Комеди Клуб кани разнородни посетители и вършат страхотни диалози, които могат да извадят за малко мислите ти от следващия работен ден и да дадат място на нещо свежо и готино.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР