Йорданка Фандъкова официално обяви, че отново ще се кандидатира за

...
Йорданка Фандъкова официално обяви, че отново ще се кандидатира за
Коментари Харесай

Фандъкова ще се бори за трети мандат

Йорданка Фандъкова публично разгласи, че още веднъж ще се кандидатира за кмет на София и ще се бори за трети мандат. Очаквано това стана по време на ревизия на градежа на третия лъч на метрото.
Кметът разгласи три целта, с които влиза в предизборната борба - развиването на кварталите, зелен и цифров град.
До часове се чака Мая Манолова също да разгласи дефинитивно влиза ли в кметската конкуренция.
Йорданка Фандъкова направи намек, че желае да продължи да ръководи София, само че с освежен екип. Днес посочи, че в листата на ГЕРБ ще бъдат поканени изявени персони. От листата с претенденти за общински съветници на ГЕРБ в столицата ще бъдат извадени дългогодишни общинари като Андрей Иванов, Орлин Алексиев и Орлин Иванов. Очаква се кандидатурата й да бъде подкрепена и от Съюз на демократичните сили.
Фандъкова търпи извънредно доста негативи през последната година към знаковите поправки в София. Скандалите към обновяването на ул. " Граф Игнатиев " и градинката на " Св. Седмочисленици " доведоха и до оставки в екипа й. Ремонтът на Западния парк също се проточи с месеци, а на кметът няколко пъти й се наложи да изяснява, че казусът е в проектантите.
Тази година имаше и митинги на чиновниците в градския превоз, а Фандъкова съумя да потуши напрежението като контракти поетапно нарастване на заплатите в бранша.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР