Йордан Йовчев, Сани Жекова, Евгени Иванов-Пушката, Део, Йоли от 24Kitchen

...
Йордан Йовчев, Сани Жекова, Евгени Иванов-Пушката, Део, Йоли от 24Kitchen
Коментари Харесай

На 22 юни София живее активно!

Йордан Йовчев, Сани Жекова, Евгени Иванов-Пушката, Део, Йоли от 24Kitchen и доктор Райна Стоянова стимулират доброволци да основат програмата на самодейността на Нестле България.

На 22 юни 2014 година в 10:00 часа Нестле България и Столична община, дружно с Йордан Йовчев, Сани Жекова, Евгени Иванов-Пушката и Део ще поведат десетки хиляди на пешеходен и велопоход под мотото ЖИВЕЙ АКТИВНО! Мащабната самодейност за разпространение на уравновесеното хранене и дейния метод на живот се провежда от Нестле България за девета поредна година и сепровежда в партньорство със Столичнаобщина и подпатронажана кмета на гр. София – Йорданка Фандъкова.

Тази година за пръв път в историята на ЖИВЕЙ АКТИВНО!, почитателите на дейния метод на живот ще имат опция да вземат участие в основаването на самодейността и да бъдат част от екипа на уредниците. Йордан Йовчев, Сани Жекова, Евгени Иванов-Пушката, Део, Йоли от 24Kitchen и доктор Райна Стоянова ще търсят доброволци и ще стимулират дребни и огромни да оферират хрумвания, които да станат част от програмата на самодейността.

Сани Жекова ще се качи на колело и ще се включи във велошествие, Йордан Йовчев ще взе участие в пешеходния поход, Тереза Маринова ще поведе тичане с трудности, Евгени Иванов-Пушката ще провежда волейболен шампионат. Йоли от 24Kitchen ще готви със фамилиите в Южния парк, а доктор Райна Стоянова ще даде потребни препоръки за уравновесено хранене и поддържане на положително здраве. Движение, спорт, надпревари, игри за уравновесено хранене, готвене, танци, музика и фамилни щафети са единствено част от концепциите, които доброволци от цялата страна могат да оферират на уеб страницата www.jiveiaktivno.bg след 10 юни 2014 година

Ентусиастите, които имат предпочитание да застанат един до друг с най-големите български спортисти и музикални звезди и да бъдат част от грандиозното събитие ЖИВЕЙ АКТИВНО!, ще могат да се запишат в уеб страницата, като изберат активност, в която да се включат или като предложат концепция за интензивност в границите на събитието. Най-добрите хрумвания за интензивности в Южния парк ще бъдат избрани с онлайн гласоподаване и ще станат част от програмата на ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2014. Тези, които желаят самодейността да посети и техния град, ще могат да споделят концепциите си още веднъж на www.jiveiaktivno.bg и ще имат опция да станат уредници на мечтаните събития и в техния град.

И тази година огромната самодейност ще започва от три точки в столицата. Стотици велосипедисти ще се съберат пред спектакъл София, откъдето ще тръгне особено проведеният велопоход. Колоездачите ще преминат по велосипедната алея на бул. Евлоги Георгиев, насочвайки се към НДК, с цел да участват на формалното разкриване на самодейността. Паралелно с велопохода на ъгъла на ул. Солунска и бул. Витоша почитателите на придвижването ще вземат участие в надпреварване с трудности, проведено със съдействието на Българската федерация по атлетика. За девета поредна година формалният старт на ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще бъде даден пред Националния замък на културата в 10.00 часа.

Естествени способи да намалите апетита си
Умни способи за икономисване на калории
5 здравословни метода да ядем черен шоколад
15 метода да ускорите метаболизма си без извършения

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР