Йордан Цонев, Халил Летифов и Станислав Атанасов ще бъдат новите

...
Йордан Цонев, Халил Летифов и Станислав Атанасов ще бъдат новите
Коментари Харесай

Цонев, Летифов и Атанасов новите заместници на Карадайъ

Йордан Цонев, Халил Летифов и Станислав Атанасов ще бъдат новите зам.-председатели на Движение за права и свободи, реши партията точно на 31-ия си рожден ден. Постовете си на заместници на водача на придвижването Мустафа Карадайъ резервират Ахмед Ахмедов и кметът на Кърджали Хасан Азис.Това излиза наяве от прессъобщение на партията до медиите.

След извършено онлайн съвещание на Централния съвет, Движението за права и свободи избра състава на своя действен орган – Централно оперативно бюро.  За заместник-председатели на партията са определени:
Ахмед Ахмедов -Организационна активност Йордан Цонев – Зелен пакт-Икономическа политика-Бюджет Станислав Анастасов – Зелен пакт – Европарламент – Либерални политики Халил Летифов – Зелен пакт – Транспорт – Информационни технологии Хасан Азис – Зелен пакт – Местно самоуправление – Регионални препоръки
Членове на ЦОБ са:

    Джевдет Чакъров

    Джейхан Ибрямов

    Емел Етем

    Илхан Кючюк

    Имрен Мехмедова

    Камен Костадинов

    Нигяр Джафер

    Рамадан Аталай

    Севинч Солокова

    Сезгин Мехмед

    Филиз Хюсменовa

    Хамид Хамид

    Юнал Лютфи

    Янко Янков

Централният съвет одобри политическа  декларация, в която се споделя:  „ Всеки български жител би трябвало доста отговорно да взе участие и да направи своя избор в изборите на Народно заседание – избор за сегашното и бъдещето. От изборите зависи до каква степен и какъв брой бързо ще се оправим с рецесията ".

Ето какво още написа в декларацията:

" Ние от Движение за права и свободи имаме и предлагаме стратегия за ускорено догонващо икономическо развиване на страната, ние предлагаме стратегия, която да обезпечи здравословни условия на живот на всеки български жител, предлагаме съответни решения по Зеления пакт на Европейския съюз.

Всички български жители доста отговорно би трябвало да вземат участие и в изборите за президент на републиката.

Трябва да изберем същински обединител на нацията, а не партиен представител, конкурент и съпротива, просто разединител.

Президентът на България, който се избира директно от народа, разполага с мощното оръжие да бъде президент на всички български жители и да задава посоката. За това обаче са нужни не просто брой гласове, колкото и да са доста, а опит, мъдрост и държавническо мислене. Такъв президент би трябвало да избере България за идващите 5 години.

Изборите през тази година ще бъдат изпит за всички партии и техните членове и симпатизанти. Докато ръководещите са част от рецесиите, а не решенията, България ще изостава в развиването си от другите европейски страни и все по-трудно ще намира почтено място в района и в Европа.

Изборите би трябвало да бъдат извоювани с стратегия, със знаещи и можещи фрагменти, с визия и проект за развиване. С хрумвания и причини в една толерантна акция.

Ние от Движение за права и свободи имаме какво да предложим на българските жители, имаме и концепциите, стратегиите и фрагментите. В конкурентна среда ще издигаме нашите фрагменти и един път като ги издигнем, ще ги подкрепим, тъй като те ще пазят тезите и програмата на Движение за права и свободи.

А това е програмата, с която България ще получи своя късмет да реализира ускорено догонващо икономическо развиване. “

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР