Йордан Терзийски от „Продължаваме Промяната” смята, че от партията са

...
Йордан Терзийски от „Продължаваме Промяната” смята, че от партията са
Коментари Харесай

Терзийски, ПП: Станаха известни двата лагера. Единият е коалиция на антикорупцията, другият е на статуквото

Йордан Терзийски от „ Продължаваме Промяната” счита, че от партията са създали всичко допустимо да бъде формирано държавно управление с първия мандат, били са част и от диалозите за третия. Подчерта обаче, че „ в резултат на импулсивно решение на ИТН” към този момент се върви към избори.

„ Не знам какво тъкмо се случи в това видео толкоз скандално, с цел да се прекратят тези диалози. Едни подправени герои, които дадоха подправени обещания, в този момент сътвориха един подправен скандал. В записа не се споделя нищо скандално”, разяснява той в ефира на Нова телевизия излъчената среща на „ Демократична България”.

Видеото той дефинира като следващ образец по какъв начин Има Такъв Народ от една парченце истина съумяват да извъртят дотам, че да работи в тяхна изгода. „ Няма нито една дума в този запис, който ги оневинява за всички неща, които са направили - по тази причина, че провалиха два следващи Народното събрание, че в смъкнаха държавното управление и че те сега са част от обединението на опозицията”, счита Терзийски.

Според него Законът за КПКОНПИ евентуално няма да може да бъде признат. Приоритет, в случай че бъде арестуван третият мандат, ще бъде изборът на ръководител на КЕВР.

„ Мисля, че доста ясно станаха известни двата лагера. Единият е коалиция на антикорупцията - Демократична България, Българска социалистическа партия и Политическа партия, и на статуквото, което гласоподава дружно - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ се пробва обезверено да се прилепи към него”, добави депутатът.

Терзийски се надява на идващите избори „ Продължаваме Промяната”, „ Демократична България” и Българска социалистическа партия да съберат 121 депутати. „ Нямаме различен избор, подобен е проектът - излизаме и печелим изборите. Всичко друго значи отстъпление”, безапелационен е националният представител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР