Йордан Лечков отново демонстрира неуважението си към кандидат-президента за Българския

...
Йордан Лечков отново демонстрира неуважението си към кандидат-президента за Българския
Коментари Харесай

Лечков към Бербатов: Дечко! На какво ще става президент - на зеленчуковата борса?

Йордан Лечков още веднъж показва неуважението си към кандидат-президента за Българския футболен съюз, употребявайки обидни нападки в навечерието на конфликтната дата 18 март, на която трябваше да има конгрес, само че актуалното управление на съюза отхвърля да го организира.

„ Това са фантасмагории, в които тези дечковци си ги имат вяра. Бербатов като какъв го споделя и за какво би трябвало да го имаме вяра. Кандидат на кое? На зеленчуковата борса ли? Ние имаме президент. Вие му обръщате внимание какво споделя. Реалната конюнктура е, че имаме законно определен президент и Изпълком. Бяха тук УЕФА и ФИФА. Несериозно е това, което разясняваме сега “, сподели един от членовете на актуалното управление на БФС.

Той посочи още, че повече от 420 клуба у нас са изразили поддръжката си към Борислав Михайлов и екипа му на 12 ноември 2021 година, само че публично те са 241., с цел да пуснат гласа си, въпреки това да предстои на правосъдно изясняване, защото Лечков и компания оповестиха 480 от тях.

От БФС са изрично, че на 18 март Зала 3 на НДК не е резервирана, както настояват Бербатов и хората му, тъй като решението на Изпълкома от началото на месеца бе за анулация на мероприятието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР