Йонислав Йотов, по-популярен като Тото от СкандаУ, не обича да

...
Йонислав Йотов, по-популярен като Тото от СкандаУ, не обича да
Коментари Харесай

Тото от СкандаУ се подложил на регресия! Ето какво разказа за миналия си живот

Йонислав Йотов, по-популярен като Тото от " СкандаУ ", не обича да споделя прекалено много от персоналния си живот. Така беше и с бременността на приятелката му и раждането на сина му. Затова откровено ни впечатли признанието му, че се е подлагал на регресия. Това е внушаемост, при която човек вижда предишните си прераждаия. 

Виж още: Тото от СкандаУ стана татко броени часове след Криско!

Е, Тото е видял даже гибелта си! Това показа той в телевизионно изявление, където стана ясно още, че ползата на Тото стартира преди години. Тогава дребният му брат, който тогава бил на 3 годинки прочел мислите му и му дал отговор. 

Виж още: Синът на Диляна Попова с паранормални качества! Борил си приказва смайващи неща!

Тото показа още, че дълго време е имал болки в лявата част на главата и никой не съумял да откри каква е повода. Подложил се на курс по реинкарнация - внушаемост, при която този, който води процеса задава и въпроси на хипнотизирания. По време на това е бил " извикан " индивидът, предизвикал болката на Тото. Той видял неговата аура и му върнал породеното.

Виж още: Обрати, съсипия, безредици: Каква ще е 2020 година съгласно предсказанията на Нострадамус?

По време на различен курс по реинкарнация пък се озовал в Полша и бил ковач. Майка му пък му била щерка. Видял и гибелта си. В селото, в което бил тогава, избухнал протест. Тото тръгнал към дома си, само че се случил гърмеж. След това се събудил на легло, а към него било фамилията му. Всички били тъжни. Тогава осъзнал, че в действителност е починал.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР