Йоханесбург — Нападение на слон, което остави американска жена мъртва

...
Йоханесбург — Нападение на слон, което остави американска жена мъртва
Коментари Харесай

Нападение на слон причини смъртта на американска жена в националния парк Кафуе в Замбия

Йоханесбург — Нападение на слон, което остави американска жена мъртва в Замбия, беше снимано в ужасяващо видео от мобилен телефон през уикенда. Клипът, сниман от туристи в националния парк Кафуе в Замбия, стартира в намерено сафари транспортно средство по време на игра.

В далечината може да се види огромен слон бик, който идва към транспортното средство. Пътниците в транспортното средство не могат да се видят във видеоклипа, само че се чува някой да споделя: „ О, Боже мой “, преди мъж да каже, „ идва бързо “.

Превозното средство стопира и по-късно друго глас, евентуално рейнджърът, се пробва да отблъсне слона вербално, до момента в който огромният дебелокож закача бивните си за транспортното средство и го прекатурва няколко пъти.

обява в обществените медии, че Гейл Матсън, 79-годишна жителка на Минесота, е била погубен при нападението. В обявата във Фейсбук Рона Уелс сподели, че майка й е умряла при „ драматичен случай, до момента в който е пътувала на мечтаното си премеждие “. сътрудничеше с националните управляващи за ра...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР