Йоана Митева от Добрич е стюардеса на яхта и в

...
Йоана Митева от Добрич е стюардеса на яхта и в
Коментари Харесай

Българка работи за краля на Саудитска Арабия

Йоана Митева от Добрич е стюардеса на яхта и в продължение на три години работи за кралското семейство. За неповторимото си работно място споделя самата хубавица, която е ученик на Военноморското учебно заведение.

С съвършен британски език, Йоана освен обслужва кралското семейство като непогрешим експерт, само че умее да се грижи и за сигурността му. " Едно от наложителните условия, с цел да започнеш работа на яхта, е да приказваш съвършен британски език. Освен това би трябвало да покриеш моряшките изпити за плуване, за гасене на пожари, за оказване на първа помощ ", изрежда уменията си хубавицата пред Travelnews.
 Българка работи за краля на Саудитска Арабия

Митева взема решение сама да избере работата на яхта, защото това е метод един младеж още овреме да види необятния свят, признава хубавицата. Заради професионализма си още на 25 години Йоана става старши стюард - рекорден триумф на тази възраст.

Съобразява се постоянно с хората, с които работи. " На яхтите работим с естествена униформа - с красиви рокли или с пола и риза ", споделя тя. Но когато излизат от яхтата в арабските страни, е наложително да обличат абая - черна рокля, и да поставят хиджаб - було ", споделя Йоана.



Персоналът на яхтата на кралското семейство никога не издава информация какво вършат кралските особи или къде се намира плавателният съд даже на фамилията си.

Причината е, че защитата на краля се притеснява някой да не посегне на Йоана и останалите ѝ сътрудници, с цел да изкопчи информация за владетеля. Затова и младото момиче в последна сметка взема решение да работи в моретата на Европа и къса с арабския свят.

В момента продължава да работи за морски компании, а последната ѝ работа е в люксембургска компания. Красавицата е безапелационна, че няма да изкара цялостен живот във водата, макар че малко на брой съумяват да обиколят седем страни за три месеца. Планира да се откри след две години на постоянна работа, само че още веднъж в областта на туризма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР