Йевхен Малишев бе бивш национал на страната сиМножество спортисти се

...
Йевхен Малишев бе бивш национал на страната сиМножество спортисти се
Коментари Харесай

19-годишен биатлонист бе убит на фронта в Украйна

Йевхен Малишев бе някогашен национал на страната си

Множество спортисти се включиха в украинската войска, с цел да пазят родината си от Русия. За страдание през днешния ден стана ясно, че има и първи състезател, който е паднал жертва на войната.

От украинската федерация по биатлон оповестиха, че 19-годишният Йевхен Малишев е бил погубен по време на осъществяване на военната си работа, съобщи.

Тийнейджърът е бил национал на страната си на равнище юноши. Той напусна този свят едвам десетина дни преди да навърши 20-годишна възраст.

“Героите в никакъв случай не умират”, написаха част от някогашните му съотборници в обществените мрежи, като по този метод уважиха паметта му. Повече детайлности по отношение на гиблета на Малишев най-малко към сегашния миг няма.


По-рано през днешния ден стана ясно, че различен биатлонист в лицето на Дмитрий Пидручни също се е присъединил във въоръжените сили на страната и е част от Националната армия.

“Длъжни сме да пазиме нашият град Киев. Строим барикади и укрепления. Спокойни сме и сме подготвени за всичко. Опасността е огромна, в Киев ще има доста сражения, само че ние ще победим”, съобщи Пидручни, представен от NRK.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР