Yettel има ново лимитирано предложение за любителите на SAMSUNG. Флагманът

...
Yettel има ново лимитирано предложение за любителите на SAMSUNG. Флагманът
Коментари Харесай

Yettel предлага SAMSUNG Galaxy S23 256GB със 150 лева отстъпка в своя онлайн магазин до 17 април

Yettel има ново лимитирано предложение за феновете на SAMSUNG. Флагманът ще се предлага със 150 лв. понижение и в комплект със SmartTag2 в онлайн магазина на оператора единствено в интервала 15-17 април.

Предложението важи за всички цветове на модела в композиция с подписването на нов или подновяването на двугодишен мобилен проект Total или Total Unlimited. Потребителите могат да се възползват от офертата от 12:00 часа на 15 април до 12:00 на 17 април.

Galaxy S23 разполага с 6,1-инчов Dynamic AMOLED 2X екран с FHD+ резолюция 2340х1080p и периодичност на освежаване на картината до 120Hz. Корпусът е по едно и също време хубав и устойчив със документ за прахо- и водоустойчивост IP68. Рамката на смарт телефона е направена от алуминий, а дисплеят и гърбът са предпазени с Corning Gorilla Glass Victus 2.

Чипсетът на модела е същият както на останалите представители на серията Galaxy S23 - Snapdragon 8 Gen 2, а RAM паметта е 8GB. Батерията е с потенциал 3900mAh и разрешава бързо зареждане - 25W жично и 15W безжично зареждане.

Смартфонът е екипиран с тройна съществена камера - 50МР датчик с OIS, 12MP с ултраширок обсег и 10МР за 3х оптично нарастване. Моделът може да снима видео с резолюция до 8K при 30 фрагмента в секунда. Селфи камерата е 12МР.

SAMSUNG пусна новата версия на графичния си потребителски интерфейс One UI 6.1 за серията Galaxy S23 в края на март 2024 година Освен останалите усъвършенствания тя ще разреши на потребителите на S23 да се възползват от функционалностите с изкуствен интелект Galaxy AI, които бяха въведени за първи път тази година със серията Galaxy S24.

Сред новите AI функционалности са Circle to Search, превод на телефонни диалози в действително време, превод на глас, текст от изображения, съкращаване и превод на уеб страници, редакция на изображения и други потребни функционалности.

Galaxy S23 256GB може да се закупи онлайн със 150 лв. понижение и в комплект със SmartTag2 до 17 април на обяд, в случай че бъде поръчан в композиция с двугодишен проект Total или Total Unlimited. Моделът се предлага в четири цвята: нежна лавандула, натурален памук, мистично черно и горско зелено.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР