Yettel и Софийският университет Св. Климент Охридски“ подписаха споразумение за

...
Yettel и Софийският университет Св. Климент Охридски“ подписаха споразумение за
Коментари Харесай

Yettel става партньор на СУ за обучение на специалисти по устойчиво управление

Yettel и Софийският университет „ Св. Климент Охридски “ подписаха съглашение за стратегическо партньорство и образование в програмата „ Отговорно и стабилно ръководство “ на ESG Академия към Стопанския факултет. Ангажиментът на Yettel е част от проекта на телекомуникационния оператор за развиване на по-устойчив бизнес и неговата дълготрайна ESG тактика (Environmental, social and corporate governance - Околна среда, обществена политика и управление).

Деканът на Стопанския факултет доцент доктор Атанас Георгиев и Михаела Калайджиева, основен шеф „ Корпоративна политика “ на Yettel подписаха съглашението, което ще разреши двете страни да си сътрудничат в активността на ESG Академия към факултета, в която ще вземат участие и чиновници на компанията. Академията е първата национална сертификационна стратегия за образование на експерти по стабилно ръководство в България.

Едновременно с това Yettel ще обезпечава информация за действителни проблеми от своята процедура, които ще бъдат включени в образователния развой на магистърската стратегия „ Отговорно и стабилно ръководство “ и ще допринесат за възобновяване на образователните проекти по дисциплините, преподавани в програмата.

„ Изправени сме пред напълно друга действителност. Всички ние би трябвало да се научим да живеем по нов метод, да построяваме нови умения и да възпитаваме нови полезности в чиновниците си. Трябва да знаем, че всяка дребна стъпка, въпреки и дребна, може да докара до огромна смяна. Вярваме в мотото „ Ако промениш един човек, променяш целия свят “, съобщи Михаела Калайджиева, основен шеф „ Корпоративна политика “ на Yettel.

„ Стопанският факултет и Софийският университет „ Св. Климент Охридски “ сме пионери измежду българските висши учебни заведения, а и в района на Югоизточна Европа във връзка с включването на тематиките за устойчивото ръководство на бизнеса и настоящите ESG условия. В тези начинания си партнираме с водещите компании във всички браншове на стопанската система и днешното съглашение с Yettel го потвърждава “, отбеляза доц. Атанас Георгиев.

Yettel ще способства и за кариерното насочване и обосноваване на студентите от Стопанския факултет с благоприятни условия за директен допир с работната среда на телекомуникационната компания.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР