Yeston представи първата графична карта от новата серия Game Ace

...
Yeston представи първата графична карта от новата серия Game Ace
Коментари Харесай

Yeston представи GeForce RTX 4060 Ti Game Ace с бяла печатна платка

Yeston показа първата графична карта от новата серия Game Ace — GeForce RTX 4060 Ti Game Ace с 8 GB памет. Ключова специфичност на устройството е бялата печатна платка и светлата тематика при оформлението на охладителната система.

Видеокартите с бели печатни платки към този момент не са необичайност на пазара и изключително за китайския производител Yeston. Например, компанията към този момент пусна моделите GeForce RTX 4080 и Radeon RX 7900 XT под личната си серия Sakura Sugar с бели печатни платки. Производителят реши да не стопира дотук и създаде новата серия Game Ace за видеокартите от междинен клас.

Освен светлата тематика на оформление, Yeston GeForce RTX 4060 Ti Game Ace с нищо друго не се откроява, с изключение на охладителната система с три вентилатора. Картата няма двойна BIOS система или цветна RGB подсветка — планувано е единствено синьо и бяло осветяване. Производителят не оповестява за спецификациите на ускорителя.

Описаният модел на видеокартата към този момент може да се откри в другите китайски платформи за онлайн търговия, където цената за нея е в диапазона от 3099 до 3299 юана (около $440).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР