ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Израелската армия обяви, че ще преразгледа стрелбата

...
ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Израелската армия обяви, че ще преразгледа стрелбата
Коментари Харесай

Палестинец е убит, докато е с група, развяваща бяло знаме. Израел казва, че ще го разгледа

ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Израелската войска разгласи, че ще преразгледа стрелбата по палестинец, който беше погубен в линията Газа, до момента в който вървеше в група хора, развяващи бял байрак, казвайки фрагменти от епизода породиха опасения за вероятни непозволени дейности от страна на бойци.

Видео демонстрира група от петима мъже, вървящи постепенно по улица в регион западно от южния град Хан Юнис, понастоящем център на територията на Израел обидно.

Докато облаци мрачен пушек се издигат над главите им, мъжете държат ръцете си във въздуха. Човек развява бяло знаме, интернационален знак на предаване.

Внезапно отекват изстрели, които убиват Рамзи Абу Сахлул, 51-годишен палестински притежател на магазин, който е бил част от групата.

Стрелецът не се вижда във видеото. Но преди изстрелите да бъдат изстреляни, камерата се завърта, показвайки нещо, което наподобява като израелски танк, ситуиран наоколо. Ахмед Хиджази, цивилен публицист, снимал епизода, сподели пред Асошиейтед прес, че израелски танк е стр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР