Явор Веселинов, който играе иконописеца в Дяволското гърло, е голямата

...
Явор Веселинов, който играе иконописеца в Дяволското гърло, е голямата
Коментари Харесай

Любовник на Мариус играе мъжкар в топ сериала „Дяволското гърло“

Явор Веселинов, който играе иконописеца в „ Дяволското гърло ”, е огромната тръпка на театрала в края на 90-те,  научи HotArena.

Хиляди родни телемани, нахвърлили се стръвно на новия кримисериал по Нова „ Дяволското гърло ”, са извънредно озадачени от превъплъщението на тогавашния секссимвол Явор Веселинов в върл коцкар с уклон към живописта и рисуването на икони. Мъжкарският персонаж внезапно контрастира с имиджа на надарения артист, който беше един от знаците на меките китки в нощна София през 90-те, писа „ Уикенд “.

Явор е прочут като една от огромните тръпки на режисьора Мариус Куркински. Без да го показва по име, Мариус е споделял, че е имал сериозна връзка с топмодела, прочут с прякора Явор Хубавеца измежду столичната бохема. Новопазарецът и русенецът имаха буйна спекулация сред 1997 и 2000 година Мариус даже назовава този интервал „ годините, когато живях, когато имах всичко ”. 

По това време Явор, който може да бъде забелязан паралелно с Мариус в паметното видео на „ Тиририрам ” от същия интервал, беше модел на висаджийската организация „ Ъндърграунд ” на Дим Дуков и Мая Илиева. После мина и през „ Визаж ”, само че преди този момент емигрира. Преди „ Дяволското гърло ” Веселинов се опитва в новела по Българска национална телевизия, паралелно с адреналинката Ени и в много сполучливия български сериал „ Връзки “ по Би Ти Ви, където изигра в една от сериите вещател и вълшебник. Настоящото амплоа на плейбой обаче е много чудноват избор на сценарния екип.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР