Явор и Ани бяха прегазени на пешеходна пътека. В емоционална изповед

...
Явор и Ани бяха прегазени на пешеходна пътека.
В емоционална изповед
Коментари Харесай

Втори ден протести на лобното място на Явор и Ани


Явор и Ани бяха прегазени на пешеходна пътека.

В прочувствена изповед пред NOVA бащата на 22-годишния Явор изиска да спре войната по пътищата. Въпреки сложния миг Павлин Стоянов събра сили и пристигна в студиото на NOVA, с цел да насочи обръщение към страната и към обществото ни. Той сподели фотоси на младата двойка, която откри гибелта си на пешеходната пътека, на метри от вкъщи, в който живеели. Опечаленият татко прикани да не забравяме двете жертви - синът му Явор и приятелката му Ани. Призова и за правдивост и промени, с които да се спре войната на пътя.

" Моля всички българи, помогнете да не се не помни казусът с тези две деца. Ани и Явор се обичаха доста, щяха да се женят. Един палач на пътя ни лиши от всичко. Заради вашите деца да създадем нещо и да спрем тези убийци. Синът ми нямаше нито едно пътно нарушаване. Винаги ми споделяше " Тате, би трябвало да се внимава ". Къде ни е страната в този момент? Няма я ", сподели Стоянов. И добави, че двамата починали се прибирали у дома в злощастната нощ.

Снимка: Булфото

Явор и приятелката му Ани били дружно от две години. В нощта, в която изгубиха животите си, се прибирали у дома. Блокът им е на метри от пешеходната пътека. Явор се занимавал с любителска снимка.

Снимка: Булфото

Срещаме се с Петър Будинов, с който до неотдавна снимали един до друг. " Този еднообразен диалог, който събитието допуска, че би трябвало да се води, не отива на Явор. Човек, на който усмивката не му слизаше от лицето, човек, който нямаше угризения да каже каквото желае. Но в това време доста оправдателен, оправдателен доста към дамите, напряко се удивлявам до момента в който приказвам за човек като него ", споделя приятелят му. На събитията им постоянно идвала и Ани. " Знам, че поддържаха връзка от разстояние. Чакаха да могат да се насладят до дъно на опцията да са дружно. За страдание продължи прекомерно малко ", добавя Петър.

Снимка: Булфото
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР