Явор ГечевДесетки милиони лева не са отчитани от частната фирма,

...
Явор ГечевДесетки милиони лева не са отчитани от частната фирма,
Коментари Харесай

Явор Гечев: Десетки милиони лева не са отчитани на „златния гьол“

Явор Гечев
Десетки милиони лв. не са регистрирани от частната компания, която е правила дезинфекцията на коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, съобщи служебният министър на земеделието Явор Гечев.

По думите му, в случай че страната желае, тя може да спре „ златния мочур “, в случай че няма епидемиологична конюнктура.

„ Държавата може да реши да работи на себестойност – да не взима огромни такси, а да прави тази услуга. Това ще бъде решено занапред, само че въпросът е, че страната ще го взема решение по характерния си метод “, разяснява министърът пред Би Ти Ви.

Той изясни, че в продължение на 10 година частна компания е правила дезинфекцията на колите на „ Капитан Андреево “.Гечев акцентира, че ще бъде основано държавно сдружение, което да е с общо ръководство от пет ведомства, измежду които Агенция „ Митници “, данъчните служби, Министерство на вътрешните работи и Министерството на превоза.

„ До два месеца ние би трябвало да сме направили всички действия, които са нужни – кадрови, експертни, ресурсни, сподели той. Договорът с компанията, която до момента е осъществявала тази активност, изтича на 12 март “, добави министърът.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР