Явор Дачков: Докараха една лека жена и поръчител на убийство

...
"Прокурори играеха „Тетрис", докато се решаваше човешка съдба"...: Ивайла Бакалова с разтърсващи факти пред Комисията за Нотариуса!

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Явор Дачков: „Докараха една лека жена и поръчител на убийство и безскрупулен лихвар да се оплакват“

Явор Дачков: „ Докараха една лека жена и гарант на ликвидиране и безсъвестен лихвар да се оплакват “. Журналистът излезе с разгромяващ коментар във връзка чуването на манекенката Ивайла Бакалова и брачният партньор й в Народното събрание.

разгласява разбора без редакторска интервенция:

Вчера гледах чуването на Ивайла Бакалова е нейният брачен партньор в парламентарната комисия.

Темата за по този начин наречения „ Нотариус “ и правосъдната власт е доста значима, само че е абортирала за мен по причина на умнокрасивата упоритост да сменят едната мафия със своята. Това е слабостта на цялата промяна в правосъдната система, която се свежда до пробутването на „ наши “ хора във властта.

Тяхната неплатежоспособност се видя през вчерашния ден в Народното събрание.

Докараха една лека жена и нейната половинка, който е гарант на ликвидиране и прочут безсъвестен лихвар и разбивач на човешки ориси от равнището на Нотариуса, с цел да се оплакват от прокурори, съдии и политици и да държат сметка на народните представители за това, което самата лека жена и поръчителя на ликвидиране са.

Да свидетелстват в името на справедливостта. Порнография, даже не е и перверзия. 

Умните и красивите да бъдат по този начин положителни и да си приберат тази менажерия, в случай че в действителност имат съществено желание да държат съществено тематиката.

Последното е риторично, тъй като знам, че в никакъв случай не са имали съществени планове.

Източиха милиони от „ Америка за България “ за правосъдната промяна, с цел да реализиран плачевния резултат, който всички виждаме – мазно кафе в скута на властта.

Източник: lentata.com

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР