Явор Божанков е бил достатъчно популярен и преди да бъда

...
Явор Божанков е бил достатъчно популярен и преди да бъда
Коментари Харесай

Божанков обяснява на Цветанов, че е депутат не заради популярен баща

Явор Божанков е бил задоволително известен и преди да бъда определен за депутат, и не е определен поради известността на татко си , тъй като той бил единственият, който е срещу да става народен представител, разяснява пред БТВ младият националният представител от Българска социалистическа партия.

Божанков не е склонен с Цветанов, че е определен преференциално за народен представител по метод, който не е либерален .

Цветанов приказва по този начин за него заради две аргументи . Първата е персонална, като персонален негов другар отишъл при Божанков и го убеждавал да напусна Българска социалистическа партия и да отида в ГЕРБ, само че той отказал .

Втората причина е обвързвана с работата на Божанков, тъй като той се дефинира като едно от лицата, които повеждат борбата за преференциите . Бил е главен критик по време на вотовете за съмнение и не на последно място е прочут във Великотърновско като най-големия критик на локалната власт към ГЕРБ , изяснява Божанков.

" Никога не съм бил обвързван с Радан Кънев . Заявявам го и съм подготвен да се срещна Цветанов в съда . Радан Кънев не ме е обявявал за нищо, другари сме, само че в никакъв случай не ме е обявявал за нищо ", добави депутатът на левицата.
 Българска социалистическа партия и ГЕРБ се карат кой е тайфа и кой комсомолец
Българска социалистическа партия и ГЕРБ се карат кой е тайфа и кой комсомолец

Страстите към Изборния кодекс се разгорещиха

Божанков разяснява поданици на Горна Оряховица , някои от които разясняват, че не го познават, а познават единствено татко му , който има бизнес с вторични първични материали .

Тези изказвания са на хората от квартал " Калтинец ", където живее най-вече ромско население . В този регион Божанков нямал гласове, има единствено 28 гласа. 90% от неговите гласове са от другите секции в Горна Оряховица , изяснява той.

Баща му знаел, че ще се случи тъкмо това и Цветанов прави тези внушения . Причината е да бъде определен, е че в Горна Оряховица Българска социалистическа партия бие ГЕРБ с над 16% - 7400 гласове, а той е единственият претендент на Българска социалистическа партия , разяснява националният представител на Българска социалистическа партия.
 Промените могат да делегитимират изборния развой
Промените могат да делегитимират изборния развой

В 00.00 ч. през нощта няколко души в правна комисия, полузаспали гласоподават по свое убеждение най-важните за демократичния развой текстове
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР