Явор Бахаров още не се е отказал от пороците -

...
Явор Бахаров още не се е отказал от пороците -
Коментари Харесай

Удар: ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Явор Бахаров взривиха нета! (гледката не е никак приятна)

Явор Бахаров още не се е отказал от пороците - това разясняват консуматори в нета при типа на артиста на последните му папарашки фотоси. Малкият брат на Захари Бахаров беше уловен от фотоапаратите, отивайки на подготовка, несъмнено, измежду бял ден.

Впечатление обаче прави типът му, който, съгласно множеството консуматори, е извънредно безстопанствен. Младият Бахаров наподобява сънен, неудовлетворен, някак занемарен, а да не приказваме, че яде с цялостна уста и мляска, което е отвън всевъзможни правила за нравственос и образование.

Явор Бахаров си е купил геврек и го гълтам лакомо посред улицата като го държи с голи ръце, очевидно не се бои от офанзивата на всевъзможни вируси този сезон. В другата му ръка е мобилният телефон, който не изпуска, въпреки да не приказва по него.

Видът и излъчването на Бахаров станаха мотив мнозина да предположат, че или си хапва след тежко пиене, или още веднъж е дърпал трева. Знаем, че той на няколко пъти имаше проблеми с това, беше и задържан за пътни прегрешения.

В един миг той като че ли се кротна и разгласи даже, че е почнал срещи с психолог, с цел да се отърве от гнева, експанзията и зависимостите си, само че дали и какъв брой е траял с тях, единствено той си знае.

Източник: България през днешния ден

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР