Явно зашеметена от сватбата-менте във ВИП Брадър и тлъстия хонорар,

...
Явно зашеметена от сватбата-менте във ВИП Брадър и тлъстия хонорар,
Коментари Харесай

Александра Богданска: Разбира се, че всичко беше цирк и не ми пука за Петканов!

Явно зашеметена от сватбата-менте във ВИП Брадър и тлъстия хонорар, който прибра от шоуто, Алекс Богданска не съумява да реши всички свои ходове. Моделката мъчно играе двойната игра, съгласно която двамата с Дани Петканов са семейство и се обичат безумно.

За да приберат хонорар от 200 бона, Дани и Алекс спретнаха невъобразим сеир във ВИП Брадър, където сякаш се ожениха. Запознати издават, че това е единствено пиар ход, а бракът менте ще се разтрогне напълно скоро . Алекс надали в миналото ще не помни униженията на които Данаил Петканов я подложи преди година, пред цяла България, само че в името на парите се е съгласила да играе този на ниска цена селски цирк.

Само че не е съобразила една основна детайлност, която се набива в очите на нейните почитатели във фейсбук. На персоналната си страница Алекс не е отбелязала, че е фамилна. На нито една от фотосите не участва Петканов, който тя очевидно е заличила от живота си. Всички фрагменти са от първокласни почивки, в скъпи хотели и в компанията на разнообразни мъже (любими занимания на палавницата).

Дошъл ли е моментът на истината, в който  Алекс намерено ще съобщи, че не й пука за Лудия кореспондент, питат се почитатели на пишман двойката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР