Явно някой иска да си прави PR на мой гръб

...
Явно някой иска да си прави PR на мой гръб
Коментари Харесай

Пламен Георгиев вероятно ще съди държавата, заповедта за отзоваването му била неграмотна

„ Явно някой желае да си прави PR на мой тил и се получи. Редното и естественото беше да бъда известен “, съобщи пред bTV Пламен Георгиев, който бе отзован като консул във Валенсия.

Той сподели, че най-вероятно ще заведе дело, тъй като „ заповедта е необразована “ и няма никакво правно съображение да бъде освободен.

„ Причината, която бе изтъкната от премиера, е неуместна. Твърди се, че е, тъй като е надвишен процентът на назначения на хора, които не са дипломати. По наредбата обаче това не е съображение за освобождение “, добави той.

Според него повода е реваншизъм на хора, на които е засегнал ползите.

„ КПКОНПИ запорира имущество за повече от 2 милиарда лева на разнообразни лица и в този момент тези хора очевидно са близки до властта “, добави той.

Георгиев добави, че към сегашния миг не е известен публично от Министерството на външните работи и че в никакъв случай е нямало договорка унищожаване на навесите против консулски пост.

„ Трябваше да се понижи напрежението. Бе станала невероятна конюнктура, в която бях заставен да приема някакво деяние. Факт е, че тези навеси не попадат в плана, те обаче са били узаконени с акт 16 “, сподели той.

Георгиев добави, че няма желание да се връща на тази работа.

„ И хората, и асоциациите тук ме одобриха доста добре и считам, че се свърши доста работа “, съобщи още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР