Ясновидката Зеви използва молитви, за да може необвързани да намерят

...
Ясновидката Зеви използва молитви, за да може необвързани да намерят
Коментари Харесай

Ясновидката Зеви събира разделени семейства: Потомка е на Хасан ходжа

Ясновидката Зеви употребява молебствия, с цел да може необвързани да намерят сродната си душа, разграничени фамилии да се съберат, открива изгубени движимости, оказва помощ за намиране на работа и по-добра облага в бизнеса. „ Добрата самодива “, както я назовават хората, може да вижда както в предишното, по този начин и в бъдещето. За дарбата си тя споделя, че е наследствена.

„ Потомка съм на самоковската ясновидка Була и на именития Хасан ходжа. Моята баба ми съобщи силата на качествата си. И през днешния ден който и да попитате в града за нея, ще ви опише. Всички знаят за невероятните й качества. Вдигала е заболели от смъртно легло. „ Когато бях на 4 година, стопирах да се храня с дни, след което майка ми видя, че каквото кажа – и се случва. Минути преди някой да звънне на вратата на дома споделях кой ще ни навести “, споделя Зеви, представена от вестник „ Ретро “.

Тя е измежду малцината гадатели, които не одобряват всеки, тъй като усеща кои хора са положителни и кои отмъстителни. „ Видя ли, че имат нечестиви намерения, ги връщам. Добре е хората да знаят, че няма бяла магия. Всичко, което разрушава предначертаното, е зло. Като в Африка сме, в близост е цялостно с хора, които вършат заклинания и прокоби. Аз апелирам хората да не си вредят и да не се занимават с черни вълшебства. Когато мислиш и даваш положително, то се връща неведнъж, злото – също “, безапелационна е ясновидката. Тя оказва помощ на заболели и нещастни най-много със силата на молитвата. „ Бих посъветвала всички заран да си споделят молитвата „ Отче наш “.

Тя е доста мощна, генерира мощна сила, която ни свързва с нещо по-голямо от нас и ни довежда до положение на покой и естетика. Преди да излезете от вкъщи си, кажете: „ Божията светлина да осветява пътя ми! “, „ Боже, където и да отида през днешния ден, бъди с мен! “. Така Бог ще ви води и направлява. Кажете си: „ Пази ни да не патим от лошотията на другите, пък и ние сами да не позволяваме неточности “. Също по този начин прекадявайте дома си с тамян. Той има пречистващо деяние, добър антидепресант е, оказва помощ при стрес и уплах. Има и нещо друго значимо – даденото непоискано положително ни печели врагове. А прошката е голяма мощ. Затова е значимо да желаеме амнистия всеки ден за своите знайни и незнайни грехове “, споделя Зеви.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР