Ясновидката Вера Лион огласи мрачната си прогноза за 2018-та година.

...
Ясновидката Вера Лион огласи мрачната си прогноза за 2018-та година.
Коментари Харесай

Казахстанската Ванга за 2018- та. Гответе се за...

Ясновидката Вера Лион огласи мрачната си прогноза за 2018-та година. Известна като Казахстанската Ванга, тя сподели какво ще се случи на Русия, Съединени американски щати, Китай, Европейски Съюз, НАТО, Украйна, както и за цялата планета през идващите дванадесет месеца. Едно от нещата, с които идната година ще ни изненада съгласно Вера, е стоплянето на връзките сред Русия и Съединени американски щати.

Освен с Доналд Тръмп Путин ще се сдобри с Китай. В същото време обаче ще се породи спор точно сред Съединени американски щати и Поднебесната империя. Малката кавга няма да докара до съществени проблеми. През годината сътрудниците и членките на НАТО и Европейския съюз един по един ще се отхвърлят от тях. Това в даден миг ще докара до цялостния разпад на организациите, може би при започване на 2019-та.

Климатичните промени през 2018-та съгласно врачката обаче ще доведат до нови и доста по-сериозни беди. Пред 2017 година наблюдавахме преднамерено и продължаващо покачването на равнището на международния океан. През 2018-та това ще продължи, ледовете по полюсите ще продължат да се топят, а това в последна сметка ще докара до доста по-големи катаклизми и бедствия от предходната година. Като първи образци за това казахстанската Ванга показва ураганът Фредерике в Европа, наводнението в Париж, серията мощни трусове и изригвания на вулкани още през януари.

Както и 2017-та, началото на 2018-та бе обагрено с кръв. През идните месеци ясновидката вещае загубата на още доста животи в местни спорове и терористични актове. Смъртта ще е толкоз всеобща, че някои страни даже ще изчезнат от лицето на Земята. Тя вижда и взрив в авиокатастрофите.

На мястото на старите обединения Вера Лион вижда нова и интернационална, в която основно настоящо лице ще е Русия. Всички обвинявания против журналиста Джулиан Асандж ще бъдат свалени. Икономическата рецесия пък ще се смекчи.

Вера Лион твърди, че в даден миг от годината другарските връзки сред Съединени американски щати и Европа ще се разпаднат изцяло. След като завоюва изборите, Путин ще се ожени за млада и непозната жена. Ще си отиде бащата на перестройката Михаил Горбачов, а Донецката и Луганската националните републики ще победят по този начин, както и Сирия. КНДР ще се сплоти с Южна Корея, а в Украйна нещата ще стават все по-кървави. Тръмп ще загуби интерес към Киев.

 

sanovnik.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР