Ясновидката Вера Лион, която е известна като "Казахстанската Ванга", оповести

...
Ясновидката Вера Лион, която е известна като "Казахстанската Ванга", оповести
Коментари Харесай

Казахстанската Ванга с мрачна прогноза за 2018 г.

Ясновидката Вера Лион, която е известна като "Казахстанската Ванга ", оповести предсказанията си за Русия, Съединени американски щати, Китай, Европейски Съюз, НАТО, Украйна, както и за цялата планета като цяло през 2018 година

Според нея, Русия ще усъвършенства връзките със Съединени американски щати и Доналд Тръмп, както и с Китай. Но сред Съединените щати и Русия ще има дребна кавга. Освен това, НАТО и Европейският съюз ще стартират да губят своите сътрудници.

През 2017 година продължаваше покачването на равнището на международния океан, ледовете по полюсите ще продължат да се топят, тъй че можем да чакаме още по-големи катаклизми и бедствия от предходната година.

Първите образци за това са ураганът "Фредерике " в Европа, наводнението в Париж, серията мощни трусове и изригвания на вулкани още през януари.

Започналата година, също както и 2017, ще бъде окървавена - ще станем очевидци на голям брой човешки жертви в локални спорове и терористични актове, а някои страни даже ще изчезнат от лицето на Земята, предсказва ясновидката.

Ще има и доста въздушни произшествия. Освен това ще се появи нова интернационална коалиция, която ще включва Русия. От Джулиан Асандж ще бъдат свалени всички обвинявания. Икономическата рецесия ще се смекчи. Съединени американски щати и Европа ще разрушат другарските си връзки.

През 2018 година президентът Владимир Путин, откакто завоюва изборите, ще се ожени за изцяло чужд млада жена, твърди Вера Лион, представена от politonline.ru. Тя повтаря и предната си мрачна прогноза, че през 2017-18 година ще почине бащата на перестройката Михаил Горбачов.

Освен предсказаното до тук, Вера счита, че Донецката и Луганската националните републики ще победят, по този начин както и Сирия. Тя обаче не прецизира какви тъкмо ще бъдат тези победи. Ясновидката предвижда и обединяване на КНДР с Южна Корея. Прогнозата ѝ за Украйна не е оптимистична - ще има кървави протести и обособяване на нови райони, а Тръмп ще охладнее към Киев и няма да му даде пари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР