Ясно сме заявили, че няма да подкрепим първия мандат на

...
Ясно сме заявили, че няма да подкрепим първия мандат на
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Няма да подкрепим първия мандат на ГЕРБ с кандидат-премиер Мария Габриел

" Ясно сме декларирали, че няма да подкрепим първия мандат на ГЕРБ с кандидат-премиер Мария Габриел ".

Това съобщи пред БНР Андрей Гюров, народен представител от ПП-ДБ, и посочи, че няма да премислят позицията си, даже да им бъде дадена опция да предложат свои специалисти в проекто-правителството на ГЕРБ:

" Ние сме в политиката не за празни кутийки или цялостни чекмеджета, а с цел да отстояваме своите правила.... Последните обстановки, които виждаме в едни от най-висшите институции на страната, демонстрират и за какво тази кардинална позиция е вярната ".

" Трябва да отчетем, че има трагична смяна на обстановката в страната през последната седмица, в която разнообразни магистрати се занимават с това да насочат закани един на различен и да си повдигат обвинявания. И то пред очите на целия български народ. Проблемите на страната са доста, само че заболяването, която води до всички тези проблеми - неналичието на правдивост и липса на почтени приходи - е структурата на прокуратурата и липса на правораздавателна активност, каквато би трябвало да има в една европейска страна. Ако тази болест бъде излекувана, тогава всички други проблеми стават решими ", сподели той.

По думите му и в обществото, и в политическите партии " се вижда, че казусът с неналичието на правосъдна промяна не може да бъде заметен под килима и би трябвало да бъде решен ".

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър! 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР