Ясно и точно: Мария Габриел - премиер, МВнР – на

...
Ясно и точно: Мария Габриел - премиер, МВнР – на
Коментари Харесай

Борисов: Мария Габриел - премиер, МВнР – на ГЕРБ, ако не отиваме на избори 2 в 1

Ясно и тъкмо: Мария Габриел - министър председател, Министерство на външните работи – на ГЕРБ, в случай че не се случи, няма какви договаряния да се водят повече, сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му ГЕРБ-СДС не отстъпват външно министерство на ПП-ДБ. " Не се ли случи ротацията отиваме на избори 2 в 1 - за български и европейски парламент ", сподели водачът на ГЕРБ.

Външно министерство, единственото което имаме – при нас, да се избере министър, който пази държавните, а не партийни ползи, всички други министри и регионални шефове остават при тях (ПП-ДБ), разясни Борисов.

Той разяснява и изявлението на премиера акад. Николай Денков, че не желае поста на външен министър като подобен, а с цел да се чува гласът на ПП-ДБ в чужбина. " Потресен съм от вчерашното изявление на акад. Денков, който желал външно министерство, не, с цел да се чува гласът на България, на държавното управление, на народа, а на ПП-ДБ. Сега като сте отишли там - Василев, Радев, Богданов, единствено министри на Политическа партия, чий глас чуват там? На Политическа партия гласът ли 10 дни в Америка се чува? ", акцентира Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР