Ясно е, или поне за мен, че най-вероятно зад това

...
Ясно е, или поне за мен, че най-вероятно зад това
Коментари Харесай

Гешев: Най-вероятно влиянието на ГЕРБ седи зад искането за освобождаването ми

„ Ясно е, или най-малко за мен, че най-вероятно зад това седи политическото въздействие на партия ГЕРБ “, съобщи основният прокурор Иван Гешев пред Висш съдебен съвет във връзка второто предложение за предварителното му освобождение, което през днешния ден разисква допустимостта му.

По думите му зад задачите на това произвеждане прозира ясно опит за политическа интервенция в правосъдната власт и нейното завладяване. Като сподели, че се надява въпреки всичко това да не е политическа поръчка.

Според основния прокурор правосъдната система се намира в исторически миг – „ „ да прочистим, както се споделя, Авгиевите обори в правосъдната власт “.

„ Някои политици не ме харесват, това ли е най-важният проблем в страната, да защитят най-вероятно един някогашен министър-председател, може би Борисов, като безусловно завладяват правото и създадат закони, които да махнат този, който се стреми да свърши работа и тази конструкция в правосъдната власт, която се стреми да свърши работа “, сподели Гешев.

Той съобщи, че най-вероятно през днешния ден ще сезира Конституционния съд за противоконституционност на измененията в Закона за правосъдната власт.

Етикети: Иван Гешев
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР