Ясно е, че модата се върти, но когато аз когато

...
Ясно е, че модата се върти, но когато аз когато
Коментари Харесай

7 аксесоара от 90-те, които отново са на мода

Ясно е, че модата се върти, само че когато аз когато бях младеж през 90-те си мислех, че в никакъв случай повече няма да нося тези големи необятни дънки, шапката „ идиотка “, късите клинове и кроп топовете, с помощта на които показвах смело пиърсинга си на пъпа и които баба ми, несъмнено, по никакъв начин не одобряваше. Е, двайсет години по-късно още веднъж си купих шапка „ идиотка “, още веднъж нося необятни дънки и по този начин и не мога да спра да усилвам сбирката си от кецове Converse. Да не приказваме и за пухкавите ластици, които Кари Брадшоу жигосах в „ Сексът и градът “.

Странно или не, само че дали поради милениалите, или не – дизайнерите не престават да се въодушевяват сезон след сезон от това десетилетие. Вълната подеха преди време и топмоделите като Бела и, Хейли Бийбър и, които не стопират да преоткриват стила си точно посредством 90-те. И защото е ясно, че още веднъж ще носим комфортни и необятни дънки, къси клинове и несъмнено, не се разделяме със суитшъртите си, взехме решение да забележим и с какви аксесоари можем да ги комбинираме, с цел да осезаем духа на това време.
               

Работейки повече у дома, носим косата си най-вече прибрана в нехаен кок, по тази причина и аксесоарите за коса са нещо, без което не можем. А когато приказваме за 90-те, незабавно се сещаме за тези огромни шноли, с които елементарно хващахме косата си на кок, както и пухкавите ластици (така наречените скрънчита), които до неотдавна ни се костваха демоде. Е, и двете неща Инстаграм инфлуенсърите съумяха да създадат съвременни още веднъж. Още не съм се сдобила с шнола, защото косата ми е на каре, само че по тази причина пък внезапно се снабдих с няколко ярки и цветни скрънчита, които внасят прохлада и въодушевление освен в прическата, само че и в цялостния тоалет. Ако търсите нови ластици, с които да увеличите своята сбирка, ще харесате пролетните модели на „ Ателиани “ от.
               

Оставам на вълна коса и поради по този начин наречените bucket hats, които също остават измежду трендовете. Да, носехме ги през зимата, ще ги носим и през идващите топли месеци!

Всички аксесоари, напомнящи вериги, още тази зима се завърнаха измежду трендовете. Вероятно сте си купили най-малко едно колие или гривна. Е, пазете си ги, тъй като занапред има причина да ги носите. Ярко наличие обаче вършат и цветните бижута – изключително огромните пръстени и огърлици, които дават израз на детското в нас и които неотдавна ви в специфичен материал.
               

Сред емблематичните обувки за 90-те незабавно можем да наредим ботите Dr. Martens, грубите маратонки и кецовете Converse. Последните постоянно намират метод да влязат в стайлинга ни, изключително в този момент напролет.

Допълваме листата с дребните чанти вид „ багета “, които се носят през рамо, като любимци са ми цветните модели на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР