Ясненското ракетно формирование на РВСН в Оренбургска област е превъоръжено

...
Ясненското ракетно формирование на РВСН в Оренбургска област е превъоръжено
Коментари Харесай

Ракетното формирование в Оренбург се превъоръжава с ядрения хиперзвуков „Авангард“

Ясненското ракетно формирование на РВСН в Оренбургска област е превъоръжено с ракетен комплекс „ Авангард “, съответният видеоклип беше оповестен в петък от съветското министерство на защитата.


“В Оренбургска област продължава работата по преоборудването на ракетния възел “Ясненская ” на силозния ракетен комплекс “Авангард ”. Зареждането на междуконтинентална балистична ракета в силозна установка се прави благодарение на специфична транспортно-зареждаща апаратура. Най-сложните софтуерни интервенции не престават няколко часа “, се споделя в описанието на видеото.

От ведомството прецизираха, че инфраструктурата на позиционния регион е готова за развръщане на следващия ракетен полк за заемане на бойно дежурство. Това са пространства за подготовка на дежурни смени, бойно дежурство и отмора на персоналния състав.

„ Завършването на плануваните за 2023 година ограничения за превъоръжаване на стратегическите ракетни сили с ракетна система с хиперзвукова единица ще увеличи бойните качества на стратегическите нуклеарни сили на нашата страна “, добави ведомството.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР