Яслите на Варна! Много, много важна тема. Като баща новобранец

...
Яслите на Варна! Много, много важна тема. Като баща новобранец
Коментари Харесай

Благомир Коцев: Недостигът на места в детските ясли е много голям, търсим бързо решение

" Яслите на Варна! Много, доста значима тематика. Като татко новобранец особено се интересувам от тематиката. Много родители се оплакват от липса тук-там и считам да възложа инспекция по случая. " това съобщи кметът на Варна Благомир Коцев.

Той обобщава: 

" Ето го положението. Варна има 12 ясли. И 7 от тях - за ремонт. Местата не стигат. Подготвяме 7 плана. Ще коства към 20 милиона лв. да реновираме, ремонтираме, да създадем пристройки, където управленията на яслите са показали. Трябва да намерим пари и за съоръжение. Стъпка по стъпка. Но желая този въпрос да се реши поетапно. Поне в най-наложителната му част - ремонтите на 7 ясли. "

" Състоянието на ДКЦ-та и неналичието на здравен център в Галата изискват други милиони. " добавя кметът на морската столица.

Той е безапелационен, че в Приморски, Одесос и Младост дефицитът тук-там в яслите е доста огромен, само че това са опциите на града към този миг.

Коцев се обърна към всички родители и изиска тяхното мнение по наболелия въпрос: " Длъжни сме обаче да намерим решение за децата на Варна. И то допустимо най-бързо. Много желая да чуя мнението ви по този въпрос. ", сподели той в пост в обществените медии.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР