Японският автопроизводител Toyota представи редица концепции за електрически и автономни

...
Японският автопроизводител Toyota представи редица концепции за електрически и автономни
Коментари Харесай

Toyota изобрети електрическа летяща“ метла

Японският автопроизводител Toyota показа редица концепции за електрически и самостоятелни транспортни средства на автомобилното ревю в Токио тази седмица. Може би в духа на американския празник Хелоуин, измежду тях е и електрическата летяща метла, наречена e-broom, написа Fox News. Тя разполага с електромотор и колело, само че за момента други детайлности няма. Мисията, която извършва е да показва градската подвижност на бъдещето.

Представянето ѝ на ревюто също е било впечатляващо. На сцената е излязъл мъж облечен като робот, който " язди " метлата и е с ролкови кънки. Идеята е тя да ви движи из стаята, която почиствате. Пред впечатлената аудитория обаче изпълнителният шеф на компанията Акио Тойода декларира, че електронната метла в действителност още не може да лети.

Sweeping change at @Toyota as they break into the electric broom market. #TokyoMotorShow2019 pic.twitter.com/XAJkThqtk8
— MotorTrend (@MotorTrend) 23 октомври 2019 година
Относно вдъхновението за концепцията, от Toyota споделят, че то идва от приказките, в които магьосниците се придвижват с метла. Не е ясно по кое време японската компания ще пуснe на пазара екстравагантната си линия, само че можем да сме сигурни, че е била шлагер на ревюто.


 10 джаджи, които не съумяха да се наложат на пазара
10 джаджи, които не съумяха да се наложат на пазара

Историята на много модерни устройства не постоянно е успешна
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР