Японската марка Lexus успя да докара за софийското изложение, което

...
Японската марка Lexus успя да докара за софийското изложение, което
Коментари Харесай

Какво още предлага Автосалон София 2019?

Японската марка Lexus съумя да докара за софийското ревю, което се организира в Интер Експо Център до 20 октомври фейслифта на своя огромен SUV модел RX напълно скоро след формалния му дебют. Важни за пазарното показване на марката у нас са и новите модели ES 300h и UХ 250h. Седмото потомство на седана от D-сегмента ES от своя страна е първото издание на модела, показано на пазарите в Европейския съюз и България.

Toyota залага на новото потомство на своя бестселър Corolla, който е показан и в трите си каросерийни осъществявания – хечбек, седан и комби. В ново издание са и моделите RAV4 и Camry – последният се завръща на европейския пазар след дълго неявяване и впечатлява с съвременна хибридна задвижваща технология, изтънчен дизайн и впечатляващо съответствие цена-качество. Нова е и версията Plug-in хибрид на Prius.

Hyundai може да се похвали с премиерната за България актуализирана версия на Ioniq. Моделът може да бъде поръчан в напълно електрическа версия, самозаряден хибрид и Plug-in хибрид. Нова е и модификацията Hybrid на компактния SUV модел Kona.

Mitsubishi демонстрира на софийското ревю фейслифта на своя стилен SUV – ASX, който е третият най-продаван модел на марката. Изненадите обаче не свършват дотук – в тест драйв зоната може да бъде открита (отново премиерно за България) новата генерация на пикапа L200.

Eдно от огромните имена в света на всъдеходите – американската компания Jeep, сподели за пръв път пред българска аудитория актуализирания модел от междинен клас Cherokee.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР