Японската марка Infiniti представи в Детройт прототипа Q Inspiration Concept,

...
Японската марка Infiniti представи в Детройт прототипа Q Inspiration Concept,
Коментари Харесай

Infiniti показа седан от бъдещето

Японската марка Infiniti показа в Детройт прототипа Q Inspiration Concept, предвещаващ предстоящ автомобил от ново потомство на компанията. Прототипът е задвижван от новаторски турбодвигател с изменчиво съответствие на компресията VC-Turbo, снабден е със последващо потомство технологии за самостоятелно шофиране, както и неповторим интериор с фокус върху удобството, който укрепва преживяването от шофирането на междинните седани, написа " Монитор ".

Екстериорът на Infiniti Q Inspiration Concept съставлява нова стъпка в дизайна на марката и има изчистени и прецизни линии, съчетани с динамични и смели пропорции. Това е първата изява на новия дизайнерски език на Infiniti, обвързвана с ерата на високотехнологичните силови елементи.

Концептуалният модел се разграничава от класическата форма на седан със своята визия, наподобяваща тази на купе и продълговат контур. Неговата визия предизвестява бъдещия дизайн на Infiniti за този сегмент коли. Дизайнът на купето на автомобила е изящен, акуратен и изчистен.

По този метод интериорът обгръща лидера и пасажерите в спокойна и удобна атмосфера. Модерните технологии и майсторската направа се съчетават в купето и покачват опциите на лидера. Архитектурата на интелигентно основания 4-цилиндров VC-Turbo мотор е разрешила на дизайнерите на Infiniti да се развихрят при изработването на интериора и да сътворят в действителност първокласен и доста необятен салон за четирима пасажери.

Протитипът Infiniti Q Inspiration Concept е оборудван с революционния 4-цилиндров турбодвигател с изменчиво съответствие на компресията VC-Turbo, който съчетава мощността на бензинов силов елемент с турбокомпресор с въртящия миг и успеваемостта на хибриден или дизелов мотор.

Технологията VC-Turbo непрекъснато се трансформира и контролира съотношението на компресията, с цел да усъвършенства мощността и разхода на гориво. Това подкрепя интелигентното приложение на тягата за по-добър надзор. Новият седан Infiniti Q Inspiration разпростира нови приложения на технологията VC-Turbo, използвани в близко бъдеще.

Новите системи за самостоятелно шофиране ProPilot облекчават лидера от всекидневните стресови обстановки на пътя. Системите ProPilot са идната стъпка в самостоятелното шофиране на Infiniti. Те разрешават на лидера да делегира по-натоварващите задания към автомобила и укрепват опцията му да реагира на рискове. Системите поемат ролята на „ втори пилот” и дават на водача цялостен надзор над колата.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР