Японка подложи на пластична операция за разкрасяване 9-годишната си дъщеря,

...
Японка подложи на пластична операция за разкрасяване 9-годишната си дъщеря,
Коментари Харесай

Японка подложи 9-годишната си дъщеря на пластична операция з...

Японка подложи на пластична интервенция за разкрасяване 9-годишната си щерка, написа btv. Клепачите на дребната Мичи били единични, а съгласно азиатския стандарт за хубост е значимо клепачите да бъдат двойни. Майката, която се споделя Ручи, споделя, че тя самата е страдала като дете от жестокостта на другите деца поради външния си тип.

„ Майка ми и сестра ми бяха с двойни клепачи и огромни очи, моите не бяха такива. Всички смятаха, че по-малката ми сестра е доста по-сладка от мен, а дамите от квартала ѝ носеха сладкиши. Аз в никакъв случай не получавах похвали. Не желаех и Мичи да страда “, споделя японката пред азиатската телевизия VICE.

Самата тя се подлага на такава процедура, когато е била на 18 години и даже съжалява, че не го е направила по-рано.

„ Момичетата би трябвало да са с двойни клепачи. Никога не съм виждала момиче с индивидуален клепач, за което да помисля, че е красиво “, споделя още Ручи. Майката на 5 деца не желае Мичи да пораства с комплекс за очите и трансформира това в своя съществена грижа.

В Япония е разрешено малолетните да се подлагат на пластични интервенции, когато са получили единодушието на родителите си. Страната на изгряващото слънце е на четвърто място в света в класациите за извършени разкрасителни процедури на операционната маса.

Манипулацията върху очите на Мичи се оказва много мъчителна, само че тя даже демонстрира неспокойствие да се подложи на нея в името на хубостта. За този вид интервенции са нужни 20 минути. Процедурата на Мичи обаче продължава два часа, а упойката не работи.

В репортажа на VICE TV се чува, че момичето плаче. Kогато кореспондент на азиатската телевизия пита детето какво се е трансформирало в живота му след интервенцията, то споделя, че в действителност нищо изключително. В този миг се намесва майката и пита „ Нима не споделят хората в този момент, че изглеждаш по-сладка? “.

„ Да, споделят го “, споделя Мичи и кима утвърдително, до момента в който държи плюшено мече в скута си. Тя прибавя, че желае да се подложи и на последваща процедура – тъй като очите ѝ са твърди тесни и заради това е принудена да се взира в хората.

Детският психолог професор Томохиро Сузуки разяснява, че се крият рискове в това децата да се подлагат на пластични интервенции. Според него изобщо хората могат да бъдат елементарно „ хванати “ в техния капан.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР