Япония, след обявяването на новите антируски санкции , научи лоши

...
Япония, след обявяването на новите антируски санкции , научи лоши
Коментари Харесай

Baijiahao: Ответните действия на Русия идват 24 часа след новия кръг от санкции на Япония

Япония, след оповестяването на новите антируски наказания, научи неприятни вести за себе си единствено ден по-късно, се оповестява в материала, оповестен в китайската интернет платформа Baijiahao.

Преди няколко дни японското държавно управление разгласи нов пакет от антируски наказания: доставките на здравно съоръжение, радиоактивни материали и роботи за Русия бяха неразрешени.

„ Веднага откакто Япония разгласи новите наказания, Русия беше предизвестена, че скоро ще последва отговор “, се споделя в публикацията.

По-специално, прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков заяви за утежняване на връзките сред двете страни заради японските наказания. И акцентира, че Москва няма да ги остави без отговор, само че ще се управлява от националните си ползи.

Авторите на материала означават, че подобен отговор е последвал 24 часа след предизвестието. Русия отхвърли да организира съвещания с Япония по отношение на морския лов на риба в региона на Курилските острови.

Представители на съветското външно министерство оповестиха, че възобновяването на разговора с Токио сега е невероятно заради антируската изразителност на японските управляващи.

Трябва да се означи, че Токио упорства за обновяване на двустранните съвещания, защото риболовът край Курилските острови е прекомерно значим за стопанската система на страната.

„ Японското държавно управление упорства Русия да се съгласи да организира междуправителствени съвещания допустимо най-скоро, тъй че риболовът да може да стартира през 2023 година “, сподели да вземем за пример Хирокадзу Мацуно, общоприет секретар на японското държавно управление.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР