Япония, както много държави по света, беше засегната от поредица

...
Япония, както много държави по света, беше засегната от поредица
Коментари Харесай

Невероятно: Японци създадоха охлаждащи дрешки за домашни любимци

Япония, както доста страни по света, беше наранена от поредност горещи талази това лято. За да помогне на кучетата, които сходно на хората страдат от жегите, производител на облекла от Токио сплоти сили и познания с ветеринарни лекари, с цел да основат " носим " вентилатор за домашните любимци. 

Това е задвижван от акумулатори вентилатор, тежащ едвам 80 грама. Той е прикован към особено мрежесто облекло, което издухва студен въздух, който циркулира към тялото на животното. Тоалетите се оферират в пет разнообразни размера и са на цена от 74 $, написа Нова телевизия.

Рей Узава, която има огромна компания за облекло, споделя, че е била стимулирана да сътвори устройството, откакто е видяла какъв брой изтощено е кученцето й от парещата лятна горещина. Тази година дъждовният сезон в Токио ненадейно завърши в края на юни – нещо, което не се е случвало от 1951 година, оставяйки японската столица на най-дългата гореща вълна в историята й. Температурите даже се задържаха на 35 градуса по Целзий в продължение на девет дни.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР