Яница от Един за друг сподели още в края на

...
Яница от Един за друг сподели още в края на
Коментари Харесай

"Дълго време търсих себе си в тълпата": Яница от "Един за друг" показа новото гадже, голям сладур е

Яница от " Един за различен " показа още в края на предходната година, че има нов мъж в живота си. Червенокосата мацка криеше лицето на гаджето си, само че в този момент за първи път го сподели в цялата му хубост.

Е, самоличността на момчето не е ясна, тъй като не е тагнат на фотографията, само че пък е видно, че е огромен сладур. В мненията почитатели на Яница са на същото мнение, а към фотото риалити героинята е написала нещо много любопитно.

Виж още: Инфлуенсър за образец: Антоанет Пепе се похвали - чете 4 книги по едно и също време, желае и още

" Дълго време търсих себе си в тълпата. Мъчех се от елементи, в цяло да се събера. Не знаех единствено, че е нужно тъкмо теб да срещна, с цел да полетя. И ето, случи се и вдишвам,и слушам ария, и виждам цвят… Колко мъничко е нужно на човек, с цел да се откри в този свят ", написа към фотографията горе Яница. Изглежда, че звездата от " Един за различен " най-накрая е разкрила своята половинка.

Същото важи за Момчил, който много преди Яница се откри с нова жена. Припомняме, че Яница и Момчи се разделиха малко след края на присъединяване им в " Един за различен ". Причините за развода по този начин и не станаха ясни, появиха се клюки за невярност, само че двамата някогашни по този начин и не разясниха формалното решение, стоящо зад краха на брака им.

Виж още: Грижовен, подкрепящ, с морал! Моника Валериева сподели Меди, какъвто не го познаваме

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР