Яница Христова Станчева е номинацията на Коалиция ЛЕВИЦАТА! за кандидат

...
Яница Христова Станчева е номинацията на Коалиция ЛЕВИЦАТА! за кандидат
Коментари Харесай

Коалиция „ЛЕВИЦАТА!” обяви своята кандидатура за кмет на Казанлък - Яница Станчева

Яница Христова Станчева е номинацията на Коалиция „ ЛЕВИЦАТА! ” за претендент за кмет на град Казанлък на идните локални избори 2023г., които ще се проведат на 29 октомври т.г.

Новината беше оповестена на 15.08.2023г., пред паметника на Георги Кирков по време на отбелязване на 156-годишнината от рождението на Майстора. Кандидатурата бе показана от координатора на „ Левицата ” в Казанлък Станимир Стефанов.

Яница Христова Станчева е родена в Казанлък. Има висше обучение със компетентност „ Реклама ”. Притежава магистърска степен „ Администрация и ръководство на системата на националната сигурност ”. Председател е на НД „ Русофили ” – Казанлък, част е от УС на Фондация „ Чудомир ” и Сдружение „ Жените на Казанлък ”. Яница Станчева е част и от огромното семейство на Конфедерацията на българските писатели и има издадена една книга и десетки изявления в годишници и сборник. Тя е публицист, държавник и издател на районен вестник „ Долина ”.

Очаква се идните дни ръководителя на „ ЛЕВИЦАТА! ” Костадин Паскалев и други представители на обединението да посетят Казанлък.

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР