Янита Янчева със сигурност е един от най-известните българи в

...
Янита Янчева със сигурност е един от най-известните българи в
Коментари Харесай

Световна звезда на море в родната... Варна! Янита Янчева събира погледите по Черноморието

Янита Янчева сигурно е един от най-известните българи в Instagram. Реалити героинята има над 1,7 млн. почитатели! За информация, Николета Лозанова има 816 хил. 

Виж още: Нанси Карабойчева с огромна вест, разкри пола на бебето

Как Янита реализира това? Със сигурност връзката ѝ с фитнес бизнесмена Тави Кастро ѝ е помогнало, само че българката работи в действителност крепко. Тя е един от най-успешните фитнес модели в света. Въпреки че животът ѝ в Instagram наподобява като фантазия, истината е, че зад него стоят хиляди часове прецизно хранене, постоянни тренировки и доста ограничения. Затова, в случай че кажем, че почивката ѝ е заслужена, няма да бъркаме. А за нея, тя избра родната Варна!

Виж още: Цветелина Янева е повече от шармантна на нова фотография, приготвя изненада

Всъщност ориста на Янита я води в Нидерландия, където живее със брачна половинка си. Заради пандемията от ковид двамата се наложи да поотложат пътуванията си, само че не щеш ли при първата опция двамата отидоха в прилежаща Гърция и остров Миконос в частност:

Виж още: Карантината не им понесе: Холивудските двойки, които се разделиха по време на изолацията

След гръцката почивка пристигна ред и на българската такава. С фитнес хубавицата е и щерка ѝ, Авиа. 

Виж още: БГ лято и БГ звезди - на море или на планина? Къде почиват Диляна Попова, Глория, Наум Шопов...

Във Варна Янита събра доста слънчеви лъчи, а от story-тата ѝ виждаме, че е намерила и време за масаж. Дали работата ѝ я е отвела тук, или просто се е върнала при околните си, не знаем, само че откровено стискаме палци наложителната карантина за прибиращи се от България в Холандия, да отпадне, когато пристигна време Янита още веднъж да се прибере при Тави.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР