Ямбол. Продължава извършването на текущи ремонти на тротоари в различни

...
Ямбол. Продължава извършването на текущи ремонти на тротоари в различни
Коментари Харесай

Продължава извършването на текущи ремонти на тротоари в различни райони на Ямбол

Ямбол. Продължава осъществяването на настоящи поправки на тротоари в разнообразни региони на Ямбол. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .

Напълно подготвена е тротоарната настилка на улица „ Цар Иван Александър “, следва обновяването на уличното покритие пред сменените бордюри.

Преди няколко месеца напълно нова тротоарна настилка беше положена и на улица „ Дружба “.

Ремонт на тротоарите ще бъде изработен и на улица „ Михаил Лъкатник “.

Желанието на Община Ямбол е по този метод да улесни пешеходците и обезпечи налична среда на хора с увреждания, които минават от комплекс „ Златен рог “ към централна градска част.

В момента се правят и поправки на тротоари в квартал „ Аврен “, на улица „ Драма “ - в сектора от бул. „ Граф Игнатиев “ до улица „ Ксанти “, който е наоколо до храм „ Успение на Пресвета Богородица “.

Ремонтни действия предстоят и на улица „ Крали Марко “, където ще бъдат сменени старите и изчезнали бордюри с нови. Предвижда се и замяна на уличната настилка, която сега е с голям брой мрежовидни пукнатини, както и опустошения (дупки, кръпки и пропадания). Това е повода асфалтобетоновото покритие да бъде сменено с ново.

Община Ямбол ще продължи да работи и по други инфраструктурни обекти в града и в зимните месеци. Интензивността на дейностите зависи от метеорологичните условия.

Ръководството на община Ямбол е осведомено с насъбраните през годините проблеми, както по пешеходната, по този начин и пътната инфраструктура в града. Работата по тяхното премахване ще продължи. „ Всеки ден в община Ямбол се получават сигнали на жители. Имаме огромното предпочитание тези проблеми да бъдат решени, само че е належащо софтуерно време за това “, разяснява кметът на Ямбол Валентин Ревански.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР