Ямбол. Общината организира празнична програма за Деня на детето –

...
Ямбол. Общината организира празнична програма за Деня на детето –
Коментари Харесай

Ямбол: Общината организира празнична програма за Деня на детето

Ямбол. Общината провежда празнична стратегия за Деня на детето – 1 юни. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол . Основната част от деянията стартират на 31 май. Градският парк ще концентрира доста усмивки и въодушевление с празника „ Детски калейдоскоп “. Началото е в 10.00 в региона на централния шадраван, където са проведени голям брой игри: Рисунка на асфалт на тематика „ Моето слънце “, играта за експедитивност и акуратност „ Колумбия “, Рисунки на статив „ Млад художник “, пукотевица с кръгове, както и отборната игра „ Футбол “. Занимателните центрове навън са отворени за присъединяване за всички искащи деца от детски градини и учебни заведения в града. От 11.00 часа стартира празничният концерт с осъществяванията на детски танцови и певчески сформира. Празникът „ Детски калейдоскоп “ е проведен от Община Ямбол и Общински детски комплекс и е част от програмата за стимулиране на действия и изяви на учениците, свързани със заниманията по ползи в община Ямбол за 2019 година
„ Царството на книгите “ е друга самодейност за децата на 31 май. От 11.00 часа регионът от южната страна на Безистена ще бъде територия на фестивала „ Младият Ямбол твори “. Тази година акцент в него е представянето на книги на издателство „ Пан “ и литературно четене. За децата е обособено и арт ателие за разработване на сувенири, рисунки на лист, изобразяване върху лице, както и още доста игри и изненади. Организатори на проявата са НЧ „ Зора – 1945 “ и Общинско дружество „ Туризъм и просвета “.
По традиция 1 юни е Ден на отворени порти в Авиобаза „ Безмер “. От 9.30 до 12.00 часа домакините от военното формирование оферират на своите посетители ревю на авиационна техника и въоръжение. Експозицията ще бъде показана от самолети Су-25, стрелково въоръжение, екипировка и специфична техника. Децата ще имат опция да покажат своя гений с рисунки на асфалт, а най-хубавите от тях ще получат награди.
На самия 1 юни пред Народно читалище „ Съгласие “ ще се организира и следващото издание на хепънинга „ Не на нея " (или „ Силните духом не се друсат " ). Концертът стартира в 19.00 часа с присъединяване на млади самостоятелни реализатори и рок-група „ Туин Пийкс “ към читалище „ Съгласие – 1862 “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР