Ямбол. На 19 януари (петък) ще се състои церемония първа

...
Ямбол. На 19 януари (петък) ще се състои церемония първа
Коментари Харесай

Ямбол: Церемония „Първа копка“ по реновирането на Средно училище „Св. Климент Охридски“ в града ще се състои на 19 януари

Ямбол. На 19 януари (петък) ще се състои гала „ първа копка “ по възобновяване постройката на Средно учебно заведение „ Св. Климент Охридски “ в гр. Ямбол. Събитието е с начален час 13.45 пред централния вход на образователното заведение. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол .
Реновирането на най-голямото учебно заведение в града се осъществя по план „ Устойчиво и интегрирано развиване на просветителната инфраструктура на община Ямбол “ по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “. Дейностите включват повсеместен ремонт на учебната постройка, в това число въвеждане на енергоефективни ограничения. Ремонтните работи са планувани за период от 200 дни и следва да приключат към края на месец юни т.г.
Модернизирането базата на СУ „ Св. Климент Охридски “ е единствено един от обектите по предпазения от община Ямбол план „ Устойчиво и интегрирано развиване на просветителната инфраструктура на община Ямбол “. В напреднала фаза са ремонтите на Детска ясла „ Мечо Пух “, Детска градина „ Свобода “ и на постройката, употребена от яслените групи на Детска градина „ Пламъче “. Общата стойност на плана е 6 617 380.00 лева, което е 100 % безплатна финансова помощ от ЕФРР и националния бюджет, без съфинансиране от страна на община Ямбол.
Проект „ Устойчиво и интегрирано развиване на просветителната инфраструктура на община Ямбол “, ДБФП: BG16RFOP001-1.017-0002-C01, се извършва от Община Ямбол и се реализира с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014 – 2020 година, съфинансирана от Европейския съюз, посредством Европейски фонд за районно развиване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР