Ямбол. Кметът на Ямбол Валентин Ревански се срещна с живеещи

...
Ямбол. Кметът на Ямбол Валентин Ревански се срещна с живеещи
Коментари Харесай

Кметът на Ямбол Валентин Ревански се срещна с живеещи в блок 21 в квартал „Диана“

Ямбол. Кметът на Ямбол Валентин Ревански се срещна с живеещи в блок 21 в квартал „ Диана “ след отправена покана от жители. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Срещата се организира пред жилищната постройка в наличието на ръководителя на Общински съвет – Ямбол Антон Шиков, заместник-кмета Михаил Керемидчиев, общински съветници от „ Пряка народна власт “ и чиновници на Община Ямбол. Всички дружно разискаха инфраструктурата в региона, проблемите и вероятните им решения.

Гражданите насочиха искане за построяването на паркинг против блока, в който живеят. Те акцентираха, че в тази част на квартала паркоместата не са задоволителни и се постанова водачите да паркират в тясна улица, ограничавайки по този метод достъпа на коли със специфичен режим.

По гледище на живеещите в блока ще бъдат отрязани няколко черници. Отправено бе искане и за унищожаване на липа, което също ще бъде прегледано. Гражданите желаеха по-добро улично осветяване, както и създаване на бетонна пътека, по която да могат да се придвижват от блок 21 и 22 до детската площадка зад тях.

„ Предстои предложенията да бъдат разисквани, ще бъде предоставено правенето на количествено-стойностна сметка за по-големите от тях. Ако Община Ямбол има финансова опция да се оправи с обособяването на нови паркоместа - те ще бъдат осъществени. Проблемите в този квартал са сходни с тези в целия град. Ще продължаваме да работим и да даваме всичко от себе си те да бъдат позволени ", разяснява след срещата кметът на Ямбол.

Екипът на Валентин Ревански ще продължи да се среща с жители от разнообразни квартали съгласно поредността, в която са декларирани настояванията на хората.
Ръководството на Община Ямбол изрича признателност към присъстващите за отношението, отделеното време и внимание.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР