Ялта. Заместник-председателят на политическа партия Алтернатива за българско възраждане Любомира

Ялта. Заместник-председателят на политическа партия Алтернатива за българско възраждане Любомира ...

Любомира Ганчева, АБВ: Представителите на „Коалиция за България“ в ЕП ще се противопоставят на санкциите срещу Русия.

Ялта. Заместник-председателят на политическа партия "Алтернатива за българско възраждане" Любомира Ганчева, която говори в рамките на Ялтенския международен икономически форум, заяви, че когато партията има своите представители в Европейския парламент, те ще се противопоставят на санкциите срещу Русия. Това съобщиха от пресцентъра на АБВ. "Месец по-късно ще се проведат избори за Европейски парламент. Аз съм уверена, че КП „Коалиция за България“, част от която е ПП АБВ, ще имаме представители в Европейския парламент и ще се противопоставят на санкциите", каза Ганчева. Тя е категорична, че политиката на двойните стандарти трябва да бъде спряна.
Международният икономически форум в Ялта е ежегодно бизнес събитие в икономическата сфера, което се провежда в Крим. През 2019 г. форумът се провежда от 18 април до 20 април. Броят на участниците във форума надхвърли 4,5 хиляди души от около 100 страни по света. MIA "Russia Today" е основният информационен партньор на форума.
Ганчева получи лична покана от главата на Крим Сергей Аксьонов и е избрана за лектор по темите за предизвикателство пред дигиталното образование и икономика на бъдещето с активно участие на жените.

Източник: focus-news.net