Яки преговори текат за водещ на легендарното шоу Dancing Stars,

...
Яки преговори текат за водещ на легендарното шоу Dancing Stars,
Коментари Харесай

"Dancing Stars" се завръща в тв ефира, готвят сензационен водещ

Яки договаряния текат за водещ на именитото шоу " Dancing Stars ", което се завръща в ефира на bTV след дълги години пауза, а и към този момент са ясни и имената на три известни дами, поканени за тази роля, написа " Марица ".

Фаворит номер 1 е Алекс Богданска, с която към този момент договарянията са много усилени, както се твърди в информацията. И все още наподобява, че моделката е склонна да одобри офертата, в сравнение с да я отхвърли.

Става ясно също, че от малкия екран доста желали доста за водеща и Алекс Сърчаджиева, само че актрисата още е в развой на размисъл дали да одобри или не. Да напомним, че преди години точно Сърчаджиева водеше шоуто дружно с сътрудника си Калин Сърменов.

Третото име, което се върви в коридорите на медията, е това на Зейнеб Маджурова. Бившата звезда от " Big Brother " към този момент натрупа стабилен опит като водеща, само че дали от малкия екран ще се спрат точно на нея, скоро ще стане ясно.

" Dancing Stars " е поверено още веднъж на сполучливия екип на Нико Тупарев, които към този момент договарят с няколко родни звезди за присъединяване във формата, който започва през пролетта.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР