Ядосани строители нахлуха с чукове в къща, в която извършвали

...
Ядосани строители нахлуха с чукове в къща, в която извършвали
Коментари Харесай

Ядосани строители нахлуха с чукове в къща, в която извършвали ремонт

Ядосани строители нахлуха с чукове в къща, в която правили ремонт, и изпотрошиха направеното от тях. 78-годишният Мито Митов от Лом е притежателят, на къщата, която е на два етажа. Тримата майстори влезнали в къщата, която ремонтирали, измежду бял ден с лостове и чукове и почнали да громят, предава bTV.

Те поискали пари и заплашили, че в случай че не ги получат, ще стартират да трошат. Мито Митов им дал отговор, че ще изчака да свършат работата си и по-късно ще им заплати. Той прецизира, че от 16 500 лв., които му поискали за ремонта, им бил дал към този момент 15 000 лв.. Майсторите обаче му поискали още 7000 лв. спомагателната работа, която направили – като боядисване на таван.

Те удряли с чук плочките в банята, които по-рано били наредили. Сега всичко трябвало да се изкърти и да се направи отначало. Людмил Ангелов, другар на притежателя на къщата, става очевидец на разрушителните дейности на майсторите. 

Мито Митов е подал сигнал в полицията, а против майсторите е формирано досъдебно произвеждане за увреждане на непознато имущество. Собственикът на къщата споделя, че ще води и дело.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР