Ядосан врачанин сигнализира за поредния нагъл шофьор в града за

...
Ядосан врачанин сигнализира за поредния нагъл шофьор в града за
Коментари Харесай

Паркиране по учебник! Нагъл шофьор завзе тротоар във Враца /снимки/

Ядосан врачанин алармира за следващия безочлив водач в града за рубриката „ Ти, репортерът “ на осведомителна организация BulNews.bg.
Джигитът е паркирал колата си върху тротоара на кръстовището на ул. „ Любен Каравелов “ и „ Трайко Китанчев “, до парк ДНА във Враца. Постъпката е извънредно дръзка и нахална, защото затруднява придвижването на пешеходците.
„ Това се назовава прекъсване, от горната страна на тротоара! Наглостта няма граници “, написа врачанинът и изпраща фотоси, които са повече от красноречиви за нарушаването на водача.
На фотосите се вижда по какъв начин „ Рено Меган “ с врачанска регистрация е паркирано усърдно навръх тротоара на кръстовището.
„ Спират както си желаят. Не се преценяват с никого. Минаване по тротоара няма, хората би трябвало да се придвижват по шосето “, недоволства мъжът.
Този автомобил е следващият, паркиран като в пустиня, а съзнателните врачани не престават да се опълчват на безхаберието на необразовани водачи и приканват контролните органи да санкционират наглеците с цялата тежест на закона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР