Ябълковият щрудел е един от най-популярните десерти в цял свят.

...
Ябълковият щрудел е един от най-популярните десерти в цял свят.
Коментари Харесай

Най-лесната и икономична рецепта за ябълков щрудел

Ябълковият щрудел е един от най-популярните десерти в целия свят. Всъщност малко хора са в положение да се откажат от удоволствието от потреблението на парче благоуханен щрудел с топка ванилов сладолед. Оригиналният щрудел се състои от лист тесто, в който е завит пълнежът - ябълки, стафиди, канела, а от време на време орехи или бадеми.
Предлагаме ви най-лесната и икономична рецепта за приготвянето на този апетитен десерт.
Ето какви артикули са ви нужни:
2 чаени чаши брашно
1/3 чаена чаша растително масло
1/2 чаша топла вода
30 гр масло
две огромни ябълки
1 ч.л. канела
 Страхотна рецепта за морковен пудинг Страхотна рецепта за морковен пудинг
Обичаме хубавите и качествени предписания и бихме споделили, че това ни е уязвимост. В тази публикация сме разгледали страхотна рецепта за морковен...
1 чаена чаша пудра захар
1/2 чаена чаша стафиди
ядки - по желание 
Етапи в осъществяването на рецептата:
Изсипете растителното масло и топлата вода в брашното. Омесете тестото. Покрийте го с забрадка и го поставете на топло място за 20-30 минути (близо до печката, например).
 Най-популярните торти в света Най-популярните торти в света
Днес не можем да си представим празник без обичаната торта. Разнообразието от торти е голямо – от домашни, бисквитени до комплицирани к...
Междувременно обелете ябълките и ги нарежете на дребни късчета. Ако са кисели, може да добавите в допълнение захар към пълнежа. Добавете захарта, канелата, стафидите и ядки по избор.
Разделете тестото на две елементи, всяка от които се разточва. Изсипете плънката върху разточения лист, оставяйки 3-5 см от предния борд 8-10 см от далечния борд свободни. Прибавете втория лист от горната страна. Навийте щрудела на руло. Може просто да го оформите като баница. В случая би трябвало да сложите първата кора непосредствено в тавата и едвам по-късно да поставите плънката и другата кора.
Поставете рулото в тава за печене, авансово намазана с масло и печете при температура 170-180 градуса за 40-50 минути.
Намажете готовия щрудел с парче масло и го поръсете с пудра захар. Когато се охлади леко, можете да го нарежете и сервирате на порции с ментов лист, топка ванилов сладолед или бита сметана.
Приятен вкус!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР