XPeng X2 eVTOL направи своя първи публичен дебют и представи

...
XPeng X2 eVTOL направи своя първи публичен дебют и представи
Коментари Харесай

Първата летяща кола се появи в Дубай

XPeng X2 eVTOL направи своя първи обществен дебют и показа за първи път на необятната аудитория в Дубай летящ автомобил. Със особено позволение на локалните управляващи, компанията направи тестов полет по време на софтуерно ревю провеждащо се в един от комерсиалните центрове. Летателната машина съумя да се издигне във въздуха без човешка интервенция в своята кабина.



По време на полета, Xpeng X2 сподели, че може стабилно да се издигне и задържи във въздуха и сподели по какъв начин протича един летателен развой. Това е първият път в който самостоятелна летателна машина от Китай прави интервенции отвън териториите на страната. Това е петото потомство на летателната машина и въпреки към момента да няма колела, като обичайните коли, XPeng дава обещание да инсталира такива на шестото потомство на летящата кола.



„ GITEX е хазаин на основни събития през годините. “ сподели изпълнителният вицепрезидент по ръководство на събитията в Световния търговски център в Дубай. „ Днес ние сме горди да подкрепим първия обществен полет на летящия автомобил XPENG AEROHT X2 в партньорство с Международната камара на Дубай. Електрическите летящи коли са бъдещето на пътуването и е необикновено да станем очевидци на историята в процеса на основаването ѝ през днешния ден. “

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР